Solbriller med logo eller trykk

solbriller med egen logo

Trenger du trykk / valgfri logo på dine solbriller?
Da bør du velge solbrillekongen.no som er best på solbriller med logotrykk!

Vi er kjent for rask levering, rimelige priser og vi leverer årlig flere tusen solbriller med trykk til bedrifter, foreninger og organisasjoner i Norge!

Solbrillekongen kan også lage solbriller med egen logo / trykk, egne farger etc.. Vi kan stort sett lage alle typer solbriller med trykk tilpasset din bedrift/klubb/organisasjon/forening etc.

Solbrillekongen har mange års erfaring i solbrillebransjen, og det å trykke egen logo på solbrillene.
Årlig leverer vi flere tusen solbriller med egen bedriftslogo til små og store bedrifter i Norge.

 

Velger du oss får du en leverandør du kan stole på, som kjenner bransjen,  god kvalitet og leveranse i tide.

 

Alle våre solbriller som leveres med trykk er CE-godkjent og stopper UV-stråler. Husk at solbriller som er billige fungerer like godt som dyre modeller. Dette kan du lese mer om her.

 

Minstekvantum som må bestilles er 100 solbriller med trykk. (noen modeller er 300 stk)

Prisnivået er selvfølgelig vesentlig lavere enn solbrillene vi har i nettbutikken pga. det høye kvantumet.

Vi leverer også solbrilleposer med valgfritt trykk.

Leveringstiden ligger på ca 2-3 uker.

 

Kontakt oss på telefon 40077200 eller send en epost til info@solbrillekongen.no for mer informasjon.

 

Vi har mange forskjellige typer solbrillemodeller du kan trykke bedriftslogo på, og vi vil da sende deg en oversikt og priser. Vi skaffer selvsagt flere modeller enn vi viser i eksemplene her.

Alle våre solbriller kan leveres med speilglass eller vanlig glass.

Trykk her for å sende oss en forespørsel på solbriller med trykk 

 

Hvordan går du frem for å bestille? 

1. Velg en solbrillemodell du ønsker logo trykket på, velg gjerne blant modellene nedenfor. Fortell oss hvilken farge du ønsker på solbrillen, og om du ønsker blank eller matt overflate, evt. rubber (type gummi) finish. Ønsker du speilglass (flere farger å velge blant) eller vanlig glass?

2. Send oss din logo til info@solbrillekongen.no. Logofilen må være i EPS, AI eller konvertert PDF. 

3. Vi sender en korrektur til deg for godkjenning av produksjon.

4. Brillene settes i produksjon. Etter ca 3 uker er de ferdige trykket med logo.

5. Vi sender de ferdige solbrillene med trykk til deg med Bring bedriftspakke. (ca 1-2 dager frakttid)

6. Faktura sendes til ønsket sted. 

 

solbriller med logo på glasset

Vi kan også trykke solbriller med stor logo på glasset og brillene fungerer fint for det. Dette fordi vi trykker med en spesiell metode som gjør at synlighet ut av glasset fortsatt er godt. Egner seg ikke til kjøring av bil når man trykker så stor logo på glasset, men perfekt på festivaler og andre aktiviteter ute i sola.

 

Modell Sport er en flott og tøff solbrille der du får godt vist frem logoen deres. Brillene sitter meget godt, og det kommer lite lys inn fra siden. Definitivt en bestselger!

Modell Sport har minstekvantum på 300 stk.

Det gjør at brillene egner seg godt som kjørebriller og i sportslige aktiviteter som skiturer, turer på fjellet osv. Leveres med speilglass i flere farger om ønskelig. 

Modell: Original er billige solbriller med trykk. Det er den rimeligste modellen som er populær blant både damer og herrer.

Minstekvantum er 100 stk på Original. 

pilotbriller med logo trykk

Modell: Pilot, er en type pilotbrille der trykker vi logo på glasset oppe i hjørnet for å bevare synlighet ut. Dette fordi det ikke er så mange andre steder å få vist logoen godt synlig da brillestangen blir for liten.

Modell: Fashion er for de som ønsker en litt mer "designer type" solbrille. Brillestangen er ikke like høy slik at logoen har begrenset plass. Egner seg for litt lengre logoer. Vi kan selvsagt også trykke på glasset for mer synlighet av logo. Leveres med speilglass eller vanlig glass.

Modell: Cool er en annen bestselger med hipt design. Meget kule solbriller der man har god plass til logo både på glasset og brillestangen. Speilglass anbefales! Flere fargevarianter på speilglasset er mulig.

Modell: Fold er en foldbar solbrille med trykk av logo, som egner seg godt til reisen eller festivaler. Du får den fint i lomma slik at den er meget praktisk.

 

 

Modell: Classic - runde brilleglass og klassisk utseende. Begrenset plass til logo pga lav brillestang, anbefalet med lengre logoer eller tekst.

 

 

Her er en oversikt over de forskjellige fargene man kan velge. Enten speilglass eller vanlig glass uten speil.

 

oversikt farger på glass solbriller med trykk